نحوه تهیه کیک مرطوب شکلاتی
مرحله 1: فر را باز کنید
فر را بیش از 2 درجه سانتیگراد به مدت 1 تا 2 دقیقه بچرخانید تا فر کاملاً گرم شود ، سپس آرد را با پودر بیکینگ مخلوط کرده و سه بار خط کنید تا آرد درست شود.
مرحله 2: هم زدن مواد
تخم مرغ ها را درون یک کاسه وانیل و شکر بریزید و آنها را به مدت 5 دقیقه با یک میکسر برقی مخلوط کنید تا خنک و حجیم شود ، سپس شیر را درون روغن مایع و 5 دقیقه هم بزنید.
3 مرحله 3: کیک را خیس کنید
مخلوط آرد را اضافه کرده و آن را با لیس هم بزنید و با کمترین هم زدن برای چند ثانیه هم بزنید تا دانه آرد را بسته بندی کنید ، سپس یک شکل مستطیل 1*2 بیرون بیاورید و کیک را درون قالب بریزید و کیک را به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید.
مرحله 4: تهیه سس شکلات خاص
بعد از پختن کیک ، باید سس شکلات را آماده کنید تا تمام مواد لازم برای سس شکلات تهیه شود و سپس شکلات را گرم کنید تا شکلات ذوب شده و دانه های شکر را حل کنید ، سپس مواد را از روی حرارت برداشته و خیلی سرد کنید.
5 مرحله 5: کیک شکلاتی را تهیه کنید
هنگامی که کیک پخته شده از قالب جدا شده و آن را در قالب قرار دهید زیرا گرم است ، سپس از یک خمیردندان به سوراخ در سطح کیک استفاده کنید و خمیر دندان را روی کیک داغ بریزید و صبر کنید تا سس کیک را جذب کند ، کیک روی بشقاب را جذب کرده و آن را با یک گانش یا ترافل چاشنی بزنید.
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی را می توانید از سایت پارسی دی بگیرید.
:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0